رئیس جامعه المصطفی العالمیه، با تأکید بر ظرفیت غنی کشور و استان قم در حوزه گردشگری گفت: از نظر مذهبی دومین حرم بزرگ ایران در قم وجود دارد و بسیاری از مراکز مذهبی علاوه بر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران در استان میتوانند پذیرای زائران ایرانی و غیرایرانی باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم گفت: بازار کهنه قم که پیش از بازسازی به نوعی به محلی متروکه تبدیل شدهبود اکنون به مقصدی زیبا برای گردشگران استان تبدیل شده است.
معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم با اشاره به وجود ۱۵۵ خانه مسافر در این استان گفت: تعداد ۳۴ خانه مسافر غیرمجاز نیز ثبت شده که البته تعداد واقعی خیلی بیشتر از این است و مجموعه شهرداری و اماکن نیروی انتظامی باید در شناسایی این مکانها کمک کنند.
قم به عنوان شاهراه مواصلاتی ۱۷ استان کشور و با دارا بودن جاذبههای گردشگری مذهبی همچون حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران یکی از مقصدهای پرتردد گردشگران مذهبی محسوب میشود اما با وجود چنین فرصتهایی، قم همچنان در بهرهمندی اقتصادی از آن، دچار چالشهایی است.
استاندار قم گفت: سالانه میلیونها زائر در استان قم حضور دارند که بیشتر آنها از کشورهای منطقه هستند که خود این مطلب باعث ایجاد ظرفیت جذب گردشگر پزشکی و درمانی به قم شده است.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری قم از بومگردی و خانه مسافر بهعنوان حوزههای سرمایهگذاری و رونق اقتصادی بالای شهرستان کهک نام برد و گفت: در بازه زمانی کوتاهی این کار شدنی است و موجب ایجاد اشتغال و چرخه اقتصادی و منابع پایدار برای شهروندان و شهرداری کهک خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم از پیشرفت 90 درصدی عملیات احداث هتل سه ستاره خبرداد و گفت: این هتل با زیربنایی به مساحت پنج هزار و 694 متر مربع و هزینهای 34 میلیارد تومانی درحال ساخت است که با ظرفیت 200 تخت برای 50 نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی میکند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم از بازدید میدانی مدیران دستگاههای اجرایی و خدماتی استان از بازار کهنه قم به منظور ساماندهی این بنای تاریخی خبر داد.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم از تشدید طرح نظارت بر اماکن اقامتی و گردشگری استان در ایام نیمه شعبان و نوروز ۱۴۰۱ خبر داد.